• banner_index

    bag in box pakke for kaffekonsentrat

  • banner_index

bag in box pakke for kaffekonsentrat

Mer kaffe Produsenter begynner å bruke bag in box-pakke for kaffekonsentrat, salgsvolumet for bag in box-kaffekonsentrat øker raskt. Fordi bag in box-pakke-kaffe har mange fordeler, som:Ergonomisk dispensering på trykk for hjemmet eller kontoret, enkel oppbevaring med et mindre emballasjefotavtrykk. Evne til å dispensere nesten hver siste dråpe inniogForlenget friskhet og lengre holdbarhet medaseptisk emballasjeteknologi.

Spesialkaffe og -te vokser i popularitet og variasjon både i og utenfor hjemmet, og etter hvert som etterspørselen øker, fortsetter vi å utvikle innovative standard og aseptiske emballasjeløsninger for å støtte produkt- og bærekraftsmålene dine.Fleksibel bag-in-box og posemballasje reduserer avfall, maksimerer lagringseffektiviteten og viktigst av alt bevarer produktenes kvalitet og smak.Vi tilbyr emballasjeløsninger for varm kaffe og te, iskaffe og kaldbrygg, drikkeklar te, konsentrater og kafferelaterte produkter som sirup og fløte med smak.

Vi har tilbud om aseptisk pose i boksfyllingsmaskin for kaffekonsentrat, det inkluderer semi-automatisk aseptisk pose i boks fyllstoff og muti-head aseptisk pose i boks fyllstoff, også med helautomatisk aseptisk BIB fyllstoff for kundens valg.


Innleggstid: 30. juli 2021