• banner_index

    BIB (bag in box) fyllemaskin for flytende gjødselindustrien

  • banner_index

BIB (bag in box) fyllemaskin for flytende gjødselindustrien

BIB (bag in box) fyllemaskin for flytende gjødselindustrien

Bag in box Gjødsel er et slags materiale som påføres fast eller plante for å tilføre en eller flere plantenæringsstoffer som er essensielle for plantens vekst.Bruken av flytende gjødsel og gjødsel-sprøytemiddelløsninger har økt dramatisk de siste årene.Fordelene med flytende materialer for landbruket kan ikke nektes – betydelige besparelser når det gjelder material-, håndterings- og påføringskostnader.

1. Materialkostnader – programmer for flytende gjødsel er rimeligere enn tørr bare hvis materialer kjøpes som konsentrerte væsker. Dette er sant på grunn av høyere analyse av gjødselmaterialer og lavere transportkostnader.

2. Håndtering og bruk – når du forbereder en dags arbeid, vil enhver operatør raskt gå med på fordelene med å dosere flytende gjødsel i en tank sammenlignet med å laste og losse en lastebil med tung gjødselpose i boks.

En ledende leverandør av emballasjeløsninger. har blitt kåret til den eksklusive pose-in-boks fyllemaskinproduksjonen i vest-Kina, SBFT bag in box fyllemaskin og utstyr gir et godt rykte innen fyllemaskinområdet med CE-sertifikat.SBFT BIB dual head arkiveringsmaskin er aktuelt til flytende gjødsel siden 2006. Etterspørselen etter bag in box fyllemaskin øker i takt med stadig økende etterspørsel etter gjødsel og apotekprodukter.


Innleggstid: 25. april 2019