• banner_index

    Innovativ emballasjeløsning

  • banner_index

Innovativ emballasjeløsning

Om den innovative pakkeløsningen for alle væsker, uansett næringsmiddelindustri eller ikke-matindustri,

vi kan absolutt kalle bag in box-pakken er den beste og innovative pakken for alle væsker, BIB-pakken har mange fordeler i pakkeindustrien, bag in box-pakken er populær for væsker siden 1970, den har en lang historie, i løpet av midten av 1970-tallet utvidet bag in box-emballasjekonseptet til andre drikkevarer, inkludert kildevann, appelsinjuice og vinkjølere, men i dag er vin og kildevann og juice hoveddrikkene som er pakket inn i disse posene.

Hvorfor bag in box-pakken er mer populær? Fordi en stor fordel med bag in box-systemet er dens miljøvennlighet og lave karbonavtrykk.Det er alminnelig kjent at, sammenlignet med for eksempel en vinflaske i glass, er bag-i-boks-emballasje mye mindre energikrevende å produsere og langt mer effektiv å resirkulere.

Bevaring og beskyttelse av flytende produkter er vår høyeste prioritet.Xi'an shibo væsketeknologi var banebrytende bag-in-box-teknologi i 20 år, og vi fortsetter å gjøre fremskritt for flytende emballasjefyll for en rekke bransjer over hele verden, inkludert drikkevarer, flytende matvarer, kjemiske væsker og mer.

Xi'an shibo fluid Technology Co., Ltd har fordeler og risopplevelser for pose-i-boksfyllstoff, vi har undersøkt mange pose-i-boksfyllere for å møte kundenes forskjellige krav, ikke-aseptiske og aseptiske to modeller, halvautomatiske og helautomatiske for ditt valg.


Innleggstid: 20. oktober 2021