• banner_index

    Posefyller

  • banner_index

Posefyller

Posepakken er veldig populær i juice, vin osv. industrien nå, Posen er selvstående posen er laget av høyytende oksygenbarrierefilmer for å bevare væsken inni, og sikre at innholdet forblir uforurenset av luften utenfor.Attraktiv og moderne, Pouch er et innovativt emballasjekonsept designet for å forlenge holdbarheten til flytende og halvflytende produkter som vin, juice og olje.

Væske dispenseres gjennom en høyytelses vitop kompakt kran, som forhindrer at luft kommer inn i emballasjen under dispensering.Posen og kranen jobber sammen for å forlenge holdbarheten før og etter at pakken er åpnet.
Posen er uknuselig, men likevel ekstremt lett og har et svært lavt karbonavtrykk sammenlignet med emballasje av glass og PET-flasker.
Posen er frittstående med en enkelt kile på bunnen eller en dobbel kile på bunnen og på toppen.De kan skrives ut av høy kvalitet for å bruke farger og grafikk for å tiltrekke forbrukernes oppmerksomhet i detaljhandelsmiljøet.De tilbyr maksimal kundevennlighet siden de er enkle å bære, enkle å lagre, enkle å bruke og enkle å kaste.
Vi leverer fyllemaskin for posepakke, hvis du trenger posefyll, velkommen her, vil vi gi deg en profesjonell løsning.
a474848e800f89204c965000e872b4f


Innleggstid: 23. april 2020