• banner_index

    Forholdet mellom strømningsmåler og BIB fyllemaskin

  • banner_index

Forholdet mellom strømningsmåler og BIB fyllemaskin

For det meste bryr kundene seg ikke bare om kvaliteten på BIB-fyllemaskinen, men også målemodus, riktig måling og høy nøyaktighet påvirker produktkostnadene og påvirker kundens inntrykk av produktmerket.Når ethvert problem oppstår relatert til målemodus eller kundeklage som kan være et stort tap for kunden.Så det viktigste med å måle er selvbevis.

SBFT fyllemaskin gir BIB fyllemaskin med følgende typer strømningsmåler:

1. Loadcell brukes for kunden til å fylle mange typer produkter med fiber eller puré.Noen kundeprodukter med bobler som ikke kunne fjernes før fylling.Så vi foreslår fyllemaskin av typen lastcelle.Vår lastecellefyllingsmaskin er vekt for hele fyllemaskinen, men driftsdelen er atskilt fra fyllemaskinen.Kunden må være mer oppmerksom på risting av pumpe og sentrifuge som fungerer.

2. Magnetisk strømningsmåler brukes for det meste produkter med ledningsevne.Ikke brukt for rent vann og olje som har lav eller ingen ledningsevne.

magnetisk strømningsmåler_

3.Turbinstrømningsmåler brukes til rent vann eller en fyllemaskin for måling av dårlig oppførsel

turbin flowmeter_

4.Elliptisk girstrømningsmåler: egnet for viskøse og selvsmørende materialer

5. Massestrømmåler: egnet for produkter med høy verdi med høy nøyaktighet på fyllingskrav.

Den ovenfor oppførte delen av måleskjemaet for BIB-fyllemaskinen som er spesifikt for bruken av BIB-fyllemaskinen, har fortsatt mye kunnskapsbehov som må samles i produksjonspraksis.

bag in box fyllemaskin_


Innleggstid: Aug-05-2019